U bent hier:

Telefoontheater: Verhalen voor grote oren (3 tot 7 jaar)

3 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Kleine telefonische verhalen om je oren te laten gloeien van vreugde!
Laat je kind(eren) van 3 tot 7 jaar even wegdromen en bij jou thuis verrast worden door bijzondere avonturen!
Actrice Christine Verheyden laat met haar stem figuurtjes tot leven komen via een persoonlijke telefoonoproep. Ze neemt de kinderen mee in een wereld vol fantasie.

Op voorhand krijg je een doe-kit thuis geleverd. Met het materiaal uit die kit en de bijhorende tips kan je samen met je kind(eren) voor en na de telefoonverhalen volop aan de slag. Je kan vooraf al fantaseren over wat de verhalen kunnen zijn en na het telefoontje komen de personages uit de verhalen verder tot leven via de meegeleverde tekeningen, ... .

PRAKTISCH:
> Je koopt 1 ticket per samenwonend gezin. Daarvoor krijg je, los van het aantal kinderen, 1 persoonlijke telefoonoproep van in totaal 15 min. vol verhalen en telefonisch theaterplezier. Indien er meerdere kinderen in het gezin zijn wordt het aantal meegeleverde tekeningen in de doe-kit aangepast.
> Leuke tip : Je kan je telefoon op luidspreker zetten zodat je allemaal samen kan luisteren.
> Per aanvangsuur is er 1 ticket beschikbaar
Aanvangsuren:
12.30u, 12.50u, 13.10u, 13.30u, 13.50u, 14.10u, 14.30u, 14.50u, 15.35u, 15.55u,
16.15u, 16.35u, 16.55u, 17.15 & 17.35u
> Om de verhalen zo goed mogelijk te kunnen kiezen en het persoonlijk te kunnen maken vraagt het gezelschap om de leeftijden en de namen van de kinderen door te geven. Je kunt dit mee ingeven bij het boeken van je ticket via het ticketsysteem.
> Het telefoonnummer dat je opgeeft bij de aankoop van je ticket zal op de dag zelf gebruikt worden als contactnummer voor de telefoonoproep. Je gegevens worden enkel gebruikt in het kader van deze voorstelling en niet voor andere doeleinden. Ze worden nadien verwijderd.


'Verhalen voor grote oren' is een superfijn en bijzonder concept van Audrey Dero en Christine Verheyden en wordt je aangeboden dankzij een samenwerking van CC ’t Aambeeld Aartselaar, CC De Steiger Boom, IVEBICA Hemiksem-Schelle-Niel en de cultuurdienst van Rumst.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bij je thuis
Via de telefoon
2630 Aartselaar

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 20 maart 2021 tot 27 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Cultureel Centrum Aartselaar
Contact cultuur@aartselaar.be
03/877 28 75
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Telefoontheater: Verhalen voor grote oren (3 tot 7 jaar) op UiTmetVlieg.be