U bent hier:

Tekenen voor beginners: mogelijkheden en materialen - Volzet

Lessenreeks Kunst en kunsteducatie

De tekening is een medium dat veel kanten op kan. De werkelijkheid kunnen tekenen is dikwijls de meest begeerde kant. Wat je ziet in een tweedimensionale vorm omzetten, dat geeft voldoening!
Die uitdaging gaan we aan met behulp van korte opdrachten waarbij je oefent om te kijken als een tekenaar. Schaduwen, texturen, vormen en lijnen van voorwerpen, verhoudingen in een hoofd, diepte in een tafereel - dat alles verken je al tekenend.
Maar daarnaast geeft het tekenen je alle kansen om te experimenteren. De manieren van tekenen en de technieken bijvoorbeeld kunnen erg verschillen. Stapsgewijs, doorheen de opdrachten krijg je vertrouwen om af te wijken van wat 'juist' is. Je wordt aangezet om tekengereedschappen uit te proberen en technieken te combineren.
Al snel krijg je door hoeveel plezier er schuilt achter vrij experimenteren, ook voor beginners! Je werkt met potlood, houtskool, inkten, tape, krijt.
Begeleiders: Els De Roo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar WISPER Gent
Dok Noord 4D 001
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 30 september 2020 tot 9 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 167,00 €; Gratis deelnemer 1+1 actie (zie www.wisper.be/jongerendeal) - 0.00: 0,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 184,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 134.00: 134,00 €; kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 33,00 €
€ 167,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie WISPER
Contact saskia@wisper.be
Trefwoorden erkend SCVW,bevestigd2020