U bent hier:

Tekenatelier - GEANNULEERD !!!

+1 punt

“Quand j'étais enfant, je dessinais comme Raphaël, mais il m'a fallu toute une vie pour apprendre à dessiner comme un enfant.” (Pablo Picasso)
Alle kinderen tekenen, zonder uitzondering, tot het plotseling ophoudt. Het plezier van het spontane maakt ineens plaats voor een gevoel van technische tekortkoming. En plots krijgen we de wereld zoals we die zien of dromen niet meer op papier...

Met het open tekenatelier op zaal maken we komaf met het idee dat tekenen enkel voor getalenteerde kunstenaars is weggelegd. We zetten het MSK open voor alle grote mensen die sinds hun kindertijd niet meer getekend hebben en die bereid zijn hun schroom te laten varen, om zo het plezier terug te vinden dat ze als kind ervaarden.

De workshop gaat door in de museumzalen en wordt begeleid door kunstenaar Dieter Ravyts. Tekenmateriaal wordt door het museum aangeboden.

Er vinden verschillende workshops plaats. Elke workshop is anders en staat op zichzelf. Je kan dus voor één of meerdere sessies inschrijven. Je vindt het overzicht op onze activiteitenpagina.

Wanneer
Za 31.10 om 14 uur

Duur
2 uur

Prijs
Toegangsticket 12 euro (gratis t.e.m. 18 jaar) + 10 euro voor de workshop

Inschrijven
Inschrijven is noodzakelijk via msk.educatie@stad.gent

Info

Links
Waar Museum voor Schone Kunsten Gent (MSK)
Fernand Scribedreef 1
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 31 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 22,00 €; Toegangsticket 12 euro (gratis t.e.m. 18 jaar) + 10 euro voor de workshop: 22,00 €

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 4,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Museum voor Schone Kunsten Gent (MSK)
Contact +32 9 3236700

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS