U bent hier:

Te Gast in Exposure Value: Lea Lund & Erik K 'Sédamon|Nomades' + 'Ostende, mon Amour'

Tentoonstelling Fotografie

In de periode van 6 januari – 18 februari 2018 zal Oostende in de ban zijn van Lea Lund & Erik K: twee tentoonstellingen. In Exposure Value pakken wij uit met ‘Sédamon|Nomades’. Studiowerk: portretten van Erik K, haar muze. Hij wordt afgebeeld als icoon: tijdloos, volmaakt, verheven. Hij is bijna niet meer 'mens'.
Daarnaast een serie beelden uit hun reeks ‘Nomades”: Wat begonnen is in 2011 als compleet toevallige ontmoeting in de straat, bloeit open in een waar liefdesverhaal en evolueert naar een unieke samenwerking. Als nomaden trekken ze door steden: New York, Rotterdam, Marseille, Sevilla, München, Lausanne, Berlijn, Parijs, Luxemburg …steeds met hun unieke stijl van fotograferen:
Lea neemt Erik mee de straat op, de stad in, ze dirigeert hem om helemaal op te gaan in de omgeving, de decors. Lea heeft een onmiskenbaar oog voor detail: aangetrokken door de structuren in gebouwen (ze is immers dochter van een architect), kunstwerken, monumenten, toeval en licht.Ze trekt alle registers open: een mix van reportage-, architectuur-, portret- en modefotografie maar ‘dans un style brut’. De poses of bewegingen van Erik, de elegantie, de kostuums … alle foto’s getuigen van een tijdloze schoonheid, goeie smaak, liefde en een vleugje humor.
In dezelfde periode kunt u ook hun werk ‘Ostende, mon Amour’ bezoeken in de Nieuwe Gaanderijen, Zeedijk in Oostende. Waar zij Oostende hebben gekozen als decor voor hun bijzondere fotografie.
Niet te missen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Exposure value
Jules Peurquaetstraat 82
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 januari 2018 tot 27 maart 2018