U bent hier:

TAZ - Ratmosphere

+1 punt

Jong Muziek maakt sinds jaar en dag deel uit van het TAZ-DNA. Voor TAZ#19 doorkruisten Lode Pauwels en Wouter Vanmeenen van De Zwerver (Leffinge) opnieuw het land, op zoek naar acht jonge bands. Ze spelen elk vier keer, op verschillende locaties in de stad. Een jury wikt en weegt: Lieselotte Deforce, Niels Commeyne en Jade Corbey.
Fans van Alex Cameron, Donny Benét en Kirin J Callinan: even jullie aandacht! De Brugse broers van Ratmosphere (ook gekend van Soviet Grass) maken even gortdroge als catchy underdogpop, met af en toe ruimte voor een geschifte glamrock-gitaarsolo. Ze tourden al met Warhaus en fixten zichzelf zonet een Nederlandse tour met Black Box Revelation.

In hun album ‘This Is My Logo’ (2018) scheppen ze met duistere synths, uitwaaierende gitaren en verhalende teksten hun eigen klankenwereld.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Manuscript
Langestraat 23
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 augustus 2019 tot 4 augustus 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €; add: 6,00 €

€ 5,0

Kansentarief voor UiTPAS Oostende: € 1,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Theater aan Zee
Contact 059/33.90.00

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS