U bent hier:

Taxi-Taxi

Een taxichauffeur die een dubbel leven leidt, en getrouwd is met twee vrouwen, komt ondanks zijn strak uurrooster in de problemen wanneer hij met een hersenschudding in het ziekenhuis belandt. Hij schakelt zijn goede vriend Stan in om te redden wat er te redden valt, maar dat is buiten twee nieuwsgierige agenten én het temperament van John zijn twee vrouwen gerekend.

Deze hitkomedie van Ray Cooney speelde negen jaar onafgebroken op West End in Londen en is sindsdien niks van zijn komediekracht verloren.
Een taxichauffeur die een dubbel leven leidt, en getrouwd is met twee vrouwen, komt ondanks zijn strak uurrooster in de problemen wanneer hij met een hersenschudding in het ziekenhuis belandt. Hij schakelt zijn goede vriend Stan in om te redden wat er te redden valt, maar dat is buiten twee nieuwsgierige agenten én het temperament van John zijn twee vrouwen gerekend.Deze hitkomedie van Ray Cooney speelde negen jaar onafgebroken op West End in Londen en is sindsdien niks van zijn komediekracht verloren.

Taxi-Taxi, de hitkomedie van Ray Cooney in een regie van Dirk Lavrysen. Eindelijk terug in het theater met in de hoofdrollen Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Peter Bulckaen, Dirk Lavrysen, Britt Van der Borght, Kadèr Gurbuz en Erik Van Herreweghe.

Info

Links
Waar Spektakelzaal
- -
2440 Geel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 14 februari 2014
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs € 19,0
Organisatie CC deWerft - Geel
Contact info.dewerft@geel.be
014 56 66 66