U bent hier:

Tapijtsgeest. Ontdek een hoogpolig verhaal

+1 punt

Tapijtsgeest is allesbehalve een klassieke expo. Vijftien tentoonstellingsdozen nemen je mee naar de hoogdagen van de tapijt- en meubelstoftindustrie in Zuid-West-Vlaanderen. Kies je doos, laat je zintuigen prikkelen en ontdek. Dwaal je mee door de herinneringen van oud-textiliens? Los jij de mysterieuze tapijt-moord op in de escape-doos? Of breek je het record weversknoop-leggen? Wevers en bobineuses vertellen je straffe verhalen over het leven binnen en buiten de fabriek. Een fantasierijke tocht naar de oorsprong van het tapijt in het verteltheater of je voeten vegen aan de blotevoetenmat? Bezoek de expo Tapijtsgeest gratis in een CC D'Iefte of leen een doos uit bij jou thuis.
De expo bezoeken is gratis, omwille van de corona-maatregelen vragen we je wel je bezoek te reserveren via www.tapijtsgeest.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OC d'iefte
Hoogstraat 122
8540 Deerlijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 10 oktober 2020 tot 8 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Zuidwest
Contact erfgoed@zuidwest.be
056 24 16 16

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS