U bent hier:

TANYA - Toneel voor het goede doel

Het rondreizend toneelgezelschap Speranza speelt TANYA, een zeer mooie, gevoelige, avondvullende komedie gespeeld door Judith Bruneel en Rudy Declercq.
‘ZIJ’ werkt op een bank, ‘HIJ’ slaapt op een bank in het park. Een toevallige ontmoeting van een vrouw met een clochard tijdens de middagpauze. Aanvankelijk klikt het totaal niet tussen hen, gezien hij haar ziet als een indringster die zomaar zijn ligplaats inpalmt en zij hem ziet als een ongemanierde viezerik. Doch… naarmate de ontmoetingen mekaar opvolgen, groeit er tussen hen een soort van wederzijds respect dat misschien wel eens zou kunnen uitgroeien tot… Maar, helaas is de liefde niet wederzijds en blijft de clochard alleen achter, ondanks zijn pogingen om terug in de maatschappij te stappen. Mooie kleren en een vaste baan ten spijt rest hem niets anders dan terug te keren naar zijn eenzaam bestaan.
Een gevoelig, eerlijk en ontwapenend stuk met mooie dialogen.

Auteur: Eddy Van Ginckel
Regie: Herman Becue

De opbrengst van het toneel gaat naar het project rond dementie van het Sociaal Huis Lichtervelde. Het Sociaal Huis streeft naar een kwaliteitsvolle, coherente en toegankelijke welzijnszorg door personen met dementie zo lang mogelijk in hun vertrouwde (t)huis te laten wonen en hun mantelzorger hierin zo goed mogelijk te begeleiden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar LDC De Ploeg
Statiestraat 80
8810 Lichtervelde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 24 juni 2018
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie LDC De Ploeg
Links