U bent hier:

Tall Tales Company // Square 2.1

Theatervoorstelling Circus

Welkom in je eigen huis. Ga je mee?
Waarvoor een lockdown al niet goed is! Dit Rotterdamse circustheatergezelschap – dat je al kon zien op CIRK! Aalst - heeft van de afzondering gebruik gemaakt om een zeer bijzonder productie te maken: ‘Square 2.1’ is een virtuele jongleervoorstelling in twaalf scenes. Drie jongleurs, een beeldend kunstenaar en een warme poëtische stem nemen de kijker mee op een route door je huis. De circustheatervoorstelling laat je wegdromen bij mooie herinneringen, brengt een magische ervaring en zorgen ervoor dat je na 45 minuten je eigen omgeving met compleet andere ogen bekijkt. 

Deelnemen kan in groep, maar is het bijzonderst in je eentje.

Open Rotterdam probeerde het uit (Facebookfilmpje).

'Echt gemaakt voor deze tijd.' Circusmagazine interviewde de groep over hoe ze tot deze voorstelling kwamen. Lees hier mee.


Tijdens de wandeling door je eigen huis, neemt het jongleercollectief ons op het scherm ook mee van kamer naar kamer, waardoor de analoge en de virtuele kamers met elkaar in dialoog gaan. In die virtuele kamers hangen werken van Don Satijn en plaatsen de performers zichzelf als ‘levende jongleersculpturen’ in de ruimte. Als toeschouwer word je ook tot bewegingen en handelingen verleid. (Sander Janssens, De Theaterkrant, 6/6/2020)Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Werf - Aalst
Contact info@ccdewerf.be
053 72 38 11
Trefwoorden virtueel, online, jongleren, Bevestigd2020