U bent hier:

Taichi voor gevorderden

+1 punt

Cursus of workshop Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Taichi is van oorsprong een Chinese krijgskunst die vandaag vooral beoefend wordt als een ontspannende bewegingskunst en gezondheidstraining.
Het beoefenen van taichi beoogt het vervangen van de dagdagelijkse gedachtestroom in het hoofd door een gerichte aandacht (waarnemen, voelen) op wat er binnenin het lichaam gebeurt.
Bij het uitvoeren van de zachte vloeiende bewegingen ontwikkel je harmonie tussen lichaam en geest, innerlijke kracht en sensitiviteit. Je maakt je spieren en gewrichten los en laat energiegolven doorheen je lichaam stromen.
Taichi zorgt voor ontspanning, meer voeling met het lichaam, een beter evenwicht, een betere bloeddoorstroming, sterkere spieren en pezen, een hoger concentratievermogen en een betere lichaamshouding.
Deze opleiding richt zich zowel tot personen die de opleiding voor beginners reeds gevolgd hebben als tot personen zonder voorafgaande opleiding die als beginner intensief wensen te oefenen.

De opleiding is laagdrempelig en voor iedereen haalbaar. Speciale kledij of uitrusting is niet nodig. Er is vooraf een gratis vrijblijvende kennismakingsles voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sportpark
Burg. Lionel Pussemierstraat 157
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 50,00 €

€ 50,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 12,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Sportdienst Eeklo
Contact sportdienst@eeklo.be
Links
Trefwoorden cursus taichi, lessen taichi, taichi, Cursus taiji, taiji, lessen taiji, midden, center, centrum, as, gezondheid, Brengen lichamelijk en mentaal evenwicht, evenwicht, golven, stroming, kunst, Flexibiliteit, lichaamshouding, lichaamsbewustzijn, kracht, waarnemen, aandacht, voelen, beweging ontspanning relaxatie energie loslaten, actieve ontspanning, relaxatie, concentratie, tai chi

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS