U bent hier:

Taichi voor beginners

+1 punt

Lessenreeks Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Taichi is van oorsprong een Chinese krijgskunst die vandaag vooral beoefend wordt als een ontspannende bewegingskunst en gezondheidstraining.
Het beoefenen van taichi beoogt het vervangen van de dagdagelijkse gedachtestroom in het hoofd door een gerichte aandacht (waarnemen, voelen) op wat er binnenin het lichaam gebeurt.
Bij het uitvoeren van de zachte vloeiende bewegingen ontwikkel je harmonie tussen lichaam en geest, innerlijke kracht en sensitiviteit. Je maakt je spieren en gewrichten los en laat energiegolven doorheen je lichaam stromen.
Taichi zorgt voor ontspanning, meer voeling met het lichaam, een beter evenwicht, een betere bloeddoorstroming, sterkere spieren en pezen, een hoger concentratievermogen en een betere lichaamshouding.
Deze opleiding richt zich zowel tot personen die nog nooit taichi hebben beoefend (“beginners”) als tot personen die reeds taichi hebben beoefend en de basisopleiding nogmaals wensen te volgen.

De opleiding is laagdrempelig en voor iedereen haalbaar. Speciale kledij of uitrusting is niet nodig. Er is vooraf een gratis vrijblijvende kennismakingsles voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Sportpark
Burg. Lionel Pussemierstraat 157
9900 Eeklo

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 oktober 2019 tot 17 december 2019
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 50,00 €

€ 50,0

Kansentarief voor UiTPAS Meetjesland: € 12,5

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Sportdienst Eeklo
Contact sportdienst@eeklo.be
Trefwoorden beweging, gezondheid, evenwicht, ontspanning, energie, kunst, kracht, sensitiviteit, lichaamshouding, aandacht, cursus taichi, Cursus taiji, waarnemen, voelen, bevordert fysieke en geestelijke harmonie, noDanspunt, tai chi

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS