U bent hier:

Tai Chi voor kinderen

+1 punt

Cursus of workshop Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Wil je met je kinderen die rust ervaren? Wil je dit met je gezin beleven? Kom dan zeker langs op de laatste zondag van de maand en doe met je kinderen tai chi in de Japanse Tuin.
Wil je dit graag in een groep beleven en samen met een lesgever tai chi beoefenen? Dan kan dat ook. Om 14:30 en 15:30 organiseren we een groepswandeling. Een vrijwilliger van Tai Chi Wuwei Hasselt zal het verhaal vertellen en de bijbehorende oefeningen geven. Deelname is gratis en er zijn 15 plaatsen beschikbaar per wandeling, dus schrijf je snel in via japansetuin@hasselt.be.

De wandelroute en oefeningen zijn compleet af te lezen op de borden die op zondag door de tuin heen geplaatst worden. In de middag zijn er tussen 14:00 en 17:00 vrijwilligers van Tai Chi Wuwei aanwezig om je op weg te helpen met de wandelroute.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Japanse tuin
Hasselt
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 6,00 €; Senioren 65+, groepen van meer dan 15 personen: 4,50 €; Studenten met studentenkaart: 1,00 €; Kinderen tot 12 jaar; UiTpas Hasselt; Klasse Lerarenkaart; cosplay; Riebedebie pas: 0,00 €

€ 6,0

Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 1,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Japanse Tuin
Contact japansetuin@hasselt.be
011 23 96 66
Links
Trefwoorden cursus taichi, taichi, kinderen, JapanseTuin, tuin, activiteit, noDanspunt

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS