U bent hier:

Taalvakanties Engels (Malta)

CLIPtaalvakanties organiseert ludieke taalvakanties (Frans, Engels en Spaans) in binnen en buitenland voor jongeren van 8 tot 20 jaar.
Het huis, het dorp en de streek lenen zich tot een gevarieerd animatieprogramma met sportieve, avontuurlijke, sociale, toeristische en culturele elementen.

Het CLIP-team zorgt voor een goedgevuld animatieprogramma. We swingen erop los tijdens ons eigen Swingpaleis, ontrafelen het mysterie bij de levensechte Cluedo en laten ons vertroetelen tijdens een wellnessavond. Naast interactieve stadsspelen’, een fuif en een sluipspel op het strand, gaan we regelmatig naar de kust (Qawra en Birzebuggia) voor teambuildingsactiviteiten in het water of een discussie in de schaduw van een palmboom.

Voor de taalactiviteiten trekken we vaak de straat op om contacten te leggen met de perfect tweetalige én vooral goed verstaanbare bevolking. Malta stond immers lang onder het bestuur van Groot-Brittannië. Overal zijn de vriendelijke Maltezers meteen bereid om te helpen en een babbeltje te slaan...

Met superleuke groepsvormende activiteiten overwinnen we de aanvankelijke drempelvrees om Engels te spreken. De positieve opmerkingen met beloningen aan het einde van de week - zowel voor de groep als voor de individuele deelnemer - vormen een extra stimulans.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brussels Airport (vertrek)
/ /
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 juli 2012 tot 30 augustus 2012
Leeftijd 13+
Prijs € 919,0
Links
Trefwoorden Engels, Taalvakanties
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier