U bent hier:

Taalvakantie Frans in Marche (9-11 jaar)

9 jaar

Je spreekt Frans in heel gewone situaties om de taal te leren kennen. Na 5 dagen leven en spelen in het Frans heb je zeker zin om die taal nog verder te ontdekken. Een tof thema vormt de rode draad bij alle animatiemomenten.

KWALITEIT

Roeland vzw organiseert kwalitatieve taalvakanties in het Frans, Engels en Nederlands voor kinderen en jongeren van 8 tot 19 jaar. Met die activiteiten willen we jongeren mondiger maken in vreemde talen en hun interesse in vreemde talen en culturen stimuleren. Via onze speelse en creatieve methode worden de jongeren ondergedompeld in een taalbad.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Tijdens onze taalvakanties is er altijd 1 begeleider per 4 deelnemers. Wij zijn de enige organisatie die zo’n sterke omkadering biedt. Onze animators zijn minimum 18 jaar.
Ze worden zorgvuldig geselecteerd en scholen zich bij door de vormingen die wij hen aanbieden.

ROELAND = LEERRIJK!

Dankzij onze immersiemethode leren de deelnemers veel bij op onze taalvakanties. Voor de taalateliers verdelen we hen in groepen van ongeveer 10, volgens leeftijd en taalkennis. Zo leren ze steeds op hun niveau. We ontwikkelen zelf lesmateriaal dat nauw aansluit bij de leefwereld van de deelnemers. Ook contact met de lokale bevolking is voor ons belangrijk. Daarom vinden onze taalvakanties altijd plaats in een streek waar de doeltaal gesproken wordt.

ROELAND = FUN!

Met Roeland op taalvakantie gaan is niet alleen leerrijk, het is ook heel plezant! We zorgen voor ontspannende en creatieve activiteiten: workshops, sportactiviteiten, grote spelen, zangmomenten en uitstappen. Die activiteiten stimuleren de deelnemers om de vreemde taal actief te gebruiken in heel verschillende situaties. Er is veel afwisseling, waardoor de taalvakantie een unieke belevenis wordt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Marche-en-Famenne
rue Nérette 2
6900 Marche-en-Famenne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 3 juli 2016 tot 8 juli 2016
Leeftijd 9+
Prijs
Gemeenschappelijk vervoer vanuit Gent of Brussel: 60 euro.
€ 445,0
Reservaties
Organisatie Roeland vzw
Contact info@roeland.be
09 221 60 44
Trefwoorden taalvakantie, taalstage, taalkamp, taalbad, Frans leren, Met overnachting
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Taalvakantie Frans in Marche (9-11 jaar) op UiTmetVlieg.be