U bent hier:

Taalvakantie Engels (Ierland)

CLIPtaalvakanties organiseert ludieke taalvakanties (Frans, Engels en Spaans) in binnen en buitenland, voor jongeren van 8 tot 20 jaar.
Met CLIP ga je niet op reis om de hele tijd in een klaslokaal te zitten. De stad is het decor voor de taalateliers. Bij mooi weer zijn de vele parken - het levendige St Stephen's Green of Phoenix Park (dat zelfs groter is dan Central Park in New York) - een ideale locatie. Daarnaast trekken we vaak de straat op om contacten te leggen met de lokale bevolking. Overal zijn de hartelijke Ieren meteen bereid om te helpen en een babbeltje te slaan.

We verkennen de stad op een actieve manier. Eén ochtend kunnen we kiezen voor een geanimeerde rondleiding door een lokale gids, een bezoek aan de Dublin Zoo of de Guinness Storehouse of een Viking Splash Tour (niet in de prijs inbegrepen).

We ontdekken Temple Bar, O'Connell Street, Trinity College, Dublin Castle en St. Patrick's Cathedral. De Dublin Express brengt ons naar een geheime eindbestemming. Hiervoor moeten we zelf de kaart lezen, het toeristisch bureau binnenstappen en de trein- of busuren opzoeken. Via goed begeleide activiteiten zet je zo je eerste stappen als zelfstandige globetrotter. Wedden dat dit voor een boost van de groepssfeer zal zorgen.

Uiteraard is er ook tijd voor de nodige ontspanning : nieuw is een trip naar het platteland voor een stevige wandeling aan de kust, een avontuurlijke middag rotsklimmen en abseilen van de kliffen.
Op de laatste dag kan een uurtje shoppen op Grafton Street, waar straatartiesten voor achtergrondmuziek zorgen, niet ontbreken...

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brussels Airport (vertrek)
/ /
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 31 juli 2012 tot 28 augustus 2012
Leeftijd 14+
Prijs € 749,0
Reservaties
Trefwoorden Engels, Taalvakanties
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.