U bent hier:

T-day 2017

Cursus of workshop Samenleving

p zondag 19 november 2017 vindt alweer de volgende editie van T-Day plaats, dé trefdag voor trans*personen en hun omgeving. Het thema voor deze 6e editie is ‘mentaal welbevinden’, een thema dat ons toelaat nog meer te focussen op zelfzorg, aanvaarding en mentaal zelfbewustzijn.
Via meer dan 15 workshops over onder andere weerbaarheid en veerkracht, het kruispunt tussen trans* en autisme, de connectie tussen lichaam en geest, en een salongesprek over trans*zorg, willen we aandacht geven aan het thema mentaal welbevinden.

Partners, familie en vrienden van trans*personen zijn ook op deze editie meer dan welkom!

En ook voor jongeren is er dit jaar weer een heel aanbod!

Voor meer algemene info over T-day surf je naar www.cavaria.be/T-day of contacteer ons via alex.degreef@cavaria.be

Voor meer info over de T-day voor jongeren kan je bij Het Roze Huis terecht via info@hetrozehuis.be of 03/288 00 84

*****************************************************************************

Nieuw concept: Clean out the Closet!

Hou je van originele of vintage kledij maar niet van veel geld uitgeven?

Kom dan zeker eens snuisteren op onze gloednieuwe ‘Clean out the Closet’-kledingmarkt van 10u tot 16u in DE Studio Large (eerste verdieping)!

Hier vind je naast unieke kledingstukken ook amper gebruikte binders, leuke accessoires en advies over hoe jij zelf je kledij kan herstellen. Ook vind je daar de beauty corner, waar je tips kan inwinnen over styling, make-up, en hoe je op een correcte manier een binder of ‘hesje’ kan gebruiken.

Geef jij je kledij graag een tweede leven op T-day? Duid dat dan aan op het inschrijvingsformulier. Wie weet maak je er op 19 november iemand heel erg blij mee! En zo krijg je meteen een voorrangspasje om zelf je slag te slaan op onze kledingmarkt ;).

Afsluiten doen we dit jaar met een spectaculaire ‘All Bodies Welcome’-modeshow, waar je eveneens kan genieten van een lekker glaasje cava of fruitsap.

*****************************************************************************

Dagplanning

09u00-09u30 onthaal met drankje en babbel
10u00-10u30 inleiding
10u45-12u15 workshops blok 1
12u15-13u30 lunch met broodjes
13u30-15u00 workshops blok 2
15u00-15u30 pauze
15u30-17u00 workshops blok 3
17u00-18u00 receptie + “All Bodies Welcome” modeshow

10u00-16u00 doorlopend kledingruil + standenmarkt

***

*Locatie: De Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen

*Wanneer: zondag 19 november 2017.

*Prijs: Gratis inkom. Koffie, thee, fruitsap en water worden voorzien, alsook een lekkere broodjeslunch. Allergieën kan je doorgeven via het inschrijvingsformulier.

*Kleedruimtes: Er is een kleedruimte voorzien voor mensen die zich bij aankomst nog graag willen omkleden. Kom zeker op tijd en vraag naar de kleedruimte aan het onthaal. Onze onthaalmedewerkers helpen je graag verder.

*Buddysysteem: Heb je geen zin om helemaal alleen naar T-Day te komen? Wil je je laten vergezellen door één van onze buddies op workshops en infostandjes? Geef dat dan aan op het inschrijvingsformulier.

*Toiletten: de toiletten op de T-Day zijn volledig genderinclusief.

*Toegankelijkheid: DE Studio is sinds zomer 2017 volledig rolstoeltoegankelijk. Heb je nood aan een gebarentolk of begeleider? Geef dat dan aan op het inschrijvingsformulier en we nemen contact me je op.

*Kledingruil: Heb je zelf nog kledij liggen die je niet meer draagt maar die nog niet versleten is? Geef jij je kledij graag een tweede leven op T-day? Duid dat dan aan op het inschrijvingsformulier. Wie weet maak je er op 19 november iemand heel erg blij mee! En zo krijg je meteen een voorrangspasje om zelf je slag te slaan op onze kledingmarkt ;).

*Kinderopvang: Tijdens T-day kan je beroep doen op onze ervaren kinderoppassers. Wil je graag je kind(eren) tijdens de workshops veilig bij hen achterlaten? Geef dat dan aan op het inschrijvingsformulier en we nemen contact met je op.

*****************************************************************************
Met de steun van Provincie Antwerpen

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar DE Studio
Maarschalk Gerardstraat 4
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 19 november 2017
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Het Roze Huis - Antwerpse Regenboogkoepel
Trefwoorden holebi en transgender, @cavaria