U bent hier:

Swizzle

Concert Pop en rock

Swizzle is een zevenkoppige coverband, die met een gevarieerd repertoire van verschillende muziekstijlen zowat elk publiek weet te amuseren.
Wij zijn een groep kameraden die al bijna 40 jaar met plezier samen muziek maakt, met als hoofddoel: ambiance brengen en de mensen een leuke avond bezorgen met niet-alledaagse covers. Regelmatig vernieuwen wij ons progamma, zonder daarbij kwaliteit uit het oog te verliezen. We leggen de lat hoog voor onszelf, zonder pretentieus te willen klinken. Van stevige rock en swing, over funk en disco, via ballads naar reggae en dance: het zit er allemaal in. Je moet al echt een hekel aan de dansvloer hebben, om niet minstens één keer tijdens onze set een danspasje te wagen.

Anno 2020 is Swizzle gemotiveerder dan ooit. Ondertussen is stichtend lid Johan Van Eemeren al een aantal jaren op het “oude nest” weergekeerd. Verder bestaat de groep uit Judith Hagenberg, Wim Van Eemeren, Danny Jacobs, Eric Mertens, Ivo Vanherck en Patrick Dubois.

Coronaproof


Max. 150 zitplaatsen. Het is niet toegestaan om recht te staan. Onverantwoord gedrag brengt verdere optredens in het gedrang.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brasserie De Mart
Markt 17/1
2330 Merksplas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Brasserie De Mart