U bent hier:

Switch campagne: energiesnoeiers

Lezing of congres Samenleving

Energieprijzen veranderen voortdurend. Veranderen van energieleverancier daarentegen is iets wat gezinnen niet vaak doen. Nochtans kan je door over te stappen naar een andere leverancier of door het afsluiten van een voordeliger contract heel wat geld besparen. De besparingen lopen al snel op tot honderden euro’s per jaar. Wist je trouwens dat veranderen van energiecontract helemaal gratis is en ook eenvoudig kan? Om gezinnen te helpen bij de overstap organiseert KOMOSIE vzw, in samenwerking met de Energiesnoeiers, dit jaar voor de tweede maal een grote Switch-campagne. Wil jij ook geld besparen op je energiefactuur en zou je graag een wissel laten uitvoeren door de Energiesnoeiers? Het kan!
Wat moet ik doen?
Stap 1: Noteer je meterstanden van gas en elektriciteit.
Stap2: Neem je laatste afrekeningsfactuur van je huidige energieleverancier mee naar het Lokaal Dienstencentrum.
De Energiesnoeiers maken een vergelijking en geven een onafhankelijk advies. Als je dat wilt, helpen de Energiesnoeiers je meteen met de overstap naar een nieuw, goedkoper contract.
Misschien kom je ook wel in aanmerking voor een gratis energiescan? Dan krijg je achteraf een uitgebreid gratis energieadvies aan huis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar lokaal dienstencentrum 't Achterpoortje
Kouterstraat 3
9140 Temse

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie LDC 't Achterpoortje
Contact centrumleider@ocmwtemse.be
037102605