U bent hier:

Sustain

Sustain staat bekend om haar “acoustic easy listening music”. In een kleine akoestische setting (zanger, zangeres, pianist en percussionist) geeft de groep een geheel eigen interpretatie aan Frans- Spaans- Nederlands- en Engelstalige songs van diverse artiesten zoals Mumford & Sons, Bob Dylan, Leonard Cohen, Sting, Simon & Garfunkel, Rihanna, Claudia de Breij, Wim Sonnevelt, en vele anderen.

Muziek (akoestisch, easy listening)

Sustain staat bekend om haar  “acoustic easy listening music”. In een kleine akoestische setting (zanger, zangeres, pianist en percussionist) geeft de groep een geheel eigen interpretatie aan Frans- Spaans- Nederlands- en Engelstalige songs van diverse artiesten zoals Mumford & Sons, Bob Dylan, Leonard Cohen, Sting, Simon & Garfunkel, Rihanna, Claudia de Breij, Wim Sonnevelt, en vele anderen.

Speciaal  voor het publiek van het “Gluren bij de Buren” festival in Arendonk heeft de groep een programma samengesteld waarin zij, in twee sets van +/- 45 minuten, een breed scala van hun allermooiste nummers ten gehore zullen brengen.

Dit optreden gaat door in de tuin of de schuur van het gastgezin. Zorg dus voor aangepaste kleding!
Parkeren in de nabijheid kan op parking Biesputten (achter de tennisclub).

 

Tijdens het Gluren bij de Buren Huiskamerfestival kan je tien dagen lang genieten van optredens in de intieme sfeer van een huiskamer. Elke muziek- en podiumkunstenliefhebber is welkom op deze unieke, gratis en vooral gezellige optredens. Omwille van de privacy van onze gastgezinnen wordt de juiste locatie enkel vermeld op de kaarten die je ontvangt na bestelling.

De optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis voor het publiek. Dit met dank aan de artiesten! Om je appreciatie aan hen te laten blijken, mag je een vrije gift doen. 

Gluren bij de Buren is een initiatief van de gemeentes Laakdal, Mol, Lommel, Retie, Arendonk, Geel en Dessel.

Info

Waar Huiskamer in Arendonk

2370 Arendonk
Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum 't Getouw
Contact 014 33 09 00