U bent hier:

Sushi's: van maki tot california rolls

Eten en drinken Creativiteit

Hou je van lekkere, verse sushi? Ontdek alles wat je moet weten en kunnen om je eigen maki en california rolls te creëren. We leren je hoe de kleefrijst klaar te maken en de maki’s in het zeewier rollen. We combineren en experimenteren met verschillende soorten vullingen (groenten, vis, ei).
Ook in het najaar van 2019 blijven we enkele interessante kookworkshops aanbieden in de Zandloper, elk met een unieke en uitzonderlijke invalshoek. Kook je graag en wil je eens iets anders leren maken, dan is dit je kans. Gediplomeerde hobbykok Christophe Vermeiren (COOVI Anderlecht, begeleider kookclub ‘De Kloppers’) deelt graag met jou zijn passie voor voeding en creativiteit in de keuken, en is begeleider van deze vier lekkere kookworkshops.

Hou je van lekkere, verse sushi? Ontdek alles wat je moet weten en kunnen om je eigen maki en california rolls te creëren. We leren je hoe je de kleefrijst klaar moet maken en de maki’s in het zeewier moet rollen. We combineren en experimenteren met verschillende soorten vullingen (groenten, vis, ei). We proeven en nemen een doosje sushi mee naar huis.telkens van 19 tot 22 uur in de leskeuken van de Zandloper

minimum 6 en maximum 12 deelnemers.

prijs per workshop: 35 euro
Breng je keukenschort,keukenhanddoek, snijplank en mesje mee.

Info

Waar GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 21 oktober 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 35,00
€ 35,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de zandloper
Links