U bent hier:

Sushi's: van maki tot california rolls

Eten en drinken Creativiteit

Pintxos of Pinchos zijn hapjes, vaak op een stukje brood op een stokje. Pincho komt van het Spaanse woord picar wat letterlijk een beetje pikken betekent. Het is de Noord- Spaanse versie van de tapas. Tijdens de workshop zullen we een 10-12 verschillende Pintxos klaarmaken en proeven.
Ook in het najaar van 2019 blijven we enkele interessante kookworkshops aanbieden in de Zandloper, elk met een unieke en uitzonderlijke invalshoek. Kook je graag en wil je eens iets anders leren maken, dan is dit je kans. Gediplomeerde hobbykok Christophe Vermeiren (COOVI Anderlecht, begeleider kookclub ‘De Kloppers’) deelt graag met jou zijn passie voor voeding en creativiteit in de keuken, en is begeleider van deze vier lekkere kookworkshops.

Pintxos of Pinchos zijn hapjes, vaak op een stukje brood op een stokje. Pincho komt van het Spaanse woord picar wat letterlijk een beetje pikken betekent. Het is de Noord- Spaanse versie van de tapas. Tijdens de workshop zullen we een 10-12 verschillende Pintxos klaarmaken en proeven.

telkens van 19 tot 22 uur in de leskeuken van de Zandloper

minimum 6 en maximum 12 deelnemers.

prijs per workshop: 35 euro
Breng je keukenschort,keukenhanddoek, snijplank en mesje mee.

Info

Waar GC de Zandloper
Kaasmarkt 75
1780 Wemmel
Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 35,00
€ 35,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie de zandloper
Links