U bent hier:

Super Snap: de selfie citygame

11 jaar

Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit in Leuven? Super Snap is een leuk en interactief stadsspel in een doos. Het is een unieke combinatie van spelkaartjes in de doos en een Facebook Messenger chatbot op je smartphone.
Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor met de opdrachtenkaartjes uit de Super Snap spelbox. Ondertussen leidt de virtuele spelbegeleider in Messenger het spel in goede banen en verrast hij met leuke weetjes over Leuven en spannende duels tussen de teams. Speel wanneer je wil met deze doe-het-zelf formule, ideaal voor een schooluitstap! De Franse versie is ideaal om op ludieke manier de taal te oefenen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Oude Markt & Grote Markt
.
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 7 november 2019 tot 4 januari 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 11+
Prijs
Basistarief: 4,00 €
€ 4,0
Organisatie Das Box
Contact info@dasbox.be
0485858586
Trefwoorden Leuven, citygame, Stadspel, opdrachten
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Super Snap: de selfie citygame op UiTmetVlieg.be