U bent hier:

Stukken Van Mensen - LAZARUS en gasten

+1 punt

Met kusscènes op 1,5 meter afstand!
LAZARUS nodigt je uit op onze seizoensopener Stukken Van Mensen! Een toneelfeestje dat draait om ongebreideld spelplezier met ontelbare gastacteurs! Elke avond wordt er een nieuwe voorstelling gemaakt met de Lazarussen als masters of ceremony.

Een staalkaart van inhouden en mensen, een avond waarop spelers even vaak uit hun rol vallen als erin zitten, een doorsnede van wat theater was, is en kan zijn. Doorzichtig, licht, kwetsbaar. En zonder pretentie.

van en met LAZARUS (Pieter Genard, Günther Lesage, Ryszard Turbiasz, Joris Van den Brande, Koen De Graeve) en gasten (Katarina Antunovic, Aminata Demba, Sachli Gholamalizad, Sofie Palmers,​Lien Thys, Jeroen Van der Ven, Lisah Adeaga, Ikram Aoulad, Aïcha Cissé, Stefan Gota, Alican Unal en Geert Van Rampelberg) / kostuum: Karen De Wolf / een productie van ARSENAAL/LAZARUS / met steun van de taxshelter van de Belgische Federale Overheid / coproductie: Perpodium

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar ARSENAAL/LAZARUS (UiTPAS)
Hanswijkstraat 63
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 16 september 2020 tot 26 september 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 15,00 €; + 65 jaar: 12,00 €; mindervaliden: 12,00 €; jongeren -26: 10,00 €; jongeren -26 met studentenkaart: 7,00 €; UiTpas Mechelen met kansentarief: 3,00 €

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Mechelen: € 3,0

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie ARSENAAL / LAZARUS
Contact onthaal@arsenaallazarus.be
Trefwoorden Bevestigd2020
Verschenen artikels Tien toerende theaterstukken (BILL)

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS