U bent hier:

Studio ORKA / BRONKS - INUK* (vanaf 7 jaar) - UITVERKOCHT

+1 punt 7 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Hoeveel graden onder nul kan iemand aan? Hoeveel slaapzakken zijn er nodig om niet te bevriezen? En als je geen slaapzakken hebt, maak je dan een groot vuur? En als je niets hebt om het vuur aan te steken? Hoeveel rondjes loop je dan om het warm te krijgen, voor je stilvalt?
De voorstelling INUK gaat over schuilen en tot rust komen in een nieuw nest. Over ijs dat smelt, veerkracht, blijven dromen, iemand die - eindelijk - luistert. Heel dichtbij of ontzettend veraf.
Studio ORKA maakt al jaren theater op uitdagende locaties. Voor INUK wordt het publiek uitgenodigd in het Rode Kruisopvangcentrum Lanaken (Ter Dennen), een plek waar kinderen leven in een ‘niet-thuissituatie’.
* inuk betekent ‘mens’ of ‘echte mens’ in het Inuktitut, de taal van de Eskimo’s.

We verzoeken u de minimumleeftijd van 7 jaar te respecteren. Kinderen die jonger zijn, kunnen niet toegelaten worden tot de voorstelling. Tickets kunnen enkel vooraf aangekocht worden in Cultureel Centrum Lanaken en CC Maasmechelen. Het aantal plaatsen is beperkt, snel reserveren de boodschap!

Organisatie: CC Maasmechelen, Cultureel Centrum Lanaken & Rode Kruisopvangcentrum Lanaken (Ter Dennen)

Speellocatie: Rode Kruisopvangcentrum Lanaken (Ter Dennen), Molenbergstraat 101, 3620 Lanaken

Van en met: Philippe Van De Velde, Martine Decroos, Randi De Vlieghe, Steven Beersmans, Ilse De Koe, Tomas Pevenage - decor/vorm: Philippe Van De Velde - coach: Titus De Voogdt - productie: Maarten Naessens, Famke Dhont - techniek: Koen Demeyere - foto: Studio ORKA - coproductie met BRONKS, De Grote Post. Met steun van: Arenberg, C-mine Genk, Vlaamse overheid, Stad Gent, Provincie Oost-Vlaanderen. Met dank aan begeleidingstehuis De Brem, Oostende.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Maasmechelen
Koninginnelaan 42
3630 Eisden

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 13 januari 2018
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief: 6,00 €; -12: 5,00 €
€ 6,0
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Maasmechelen
Links
Trefwoorden UiTPAS Maasmechelen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Studio ORKA / BRONKS - INUK* (vanaf 7 jaar) - UITVERKOCHT op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS