U bent hier:

STUDIO GUGA: THEATERTOUR ONGEHOORD

Concert Pop en rock Humor comedy

Radio Guga, de band rond Guga Baúl, ken je als een coverband van formaat. Onder de nieuwe naam STUDIO GUGA werken ze aan een studioplaat. Opnieuw haalt Guga zijn beste stem-imitaties boven, maar nu met eigen nummers. Nummers zo typerend voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door hemzelf zijn gemaakt
We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baúl, als een coverband van formaat. Maar momenteel werken ze onder de nieuwe naam STUDIO GUGA aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.

Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door hemzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ‘ONGEHOORD!’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baúl heet.
Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond Van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baúl krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de “vijfde Beatle” van STUDIO GUGA.
Er zullen uiteraard ook radio-singles volgen, zoals het een echt studioalbum betaamt. De vraag zal dus niet zijn: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij STUDIO GUGA als je de band op de radio hoort?”

Het Nieuwsblad:“Guga Baúl is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baúl en zijn steengoede bandwaren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem vanbekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.”

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: € 26,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 25,00; Mini extra ticket met code: € 24,70; Midi extra ticket met code: € 22,10; maxi extra ticket met code: € 19,50
€ 26,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden humor, populaire muziek, beersel, uitinmijnregio, podium, vivavlaanderen