U bent hier:

Studio Guga - Ongehoord

Concert Humor comedy

Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door henzelf zijn gemaakt.
 


We kennen Radio Guga, de band rond maestroloog Guga Baul, als een coverband van formaat. Maar momenteel werken ze onder de nieuwe naam Studio Guga aan een heel bijzonder nieuw verhaal: een eerste studioplaat.


Zoals vanouds zal Guga zijn beste stem-imitaties naar boven halen, maar deze keer met gloednieuwe, eigen nummers. Nummers die zò typerend zijn voor de geïmiteerde artiest, alsof ze door henzelf zijn gemaakt. Vandaar ook de titel ‘Ongehoord’. Want zelfs de geïmiteerde artiesten hebben hun nummer nog nooit gehoord. En zomaar in de muzikale krochten duiken van een bekende muzikant, dat hoor je eigenlijk niet te doen. Tenzij je Guga Baul heet.


Muziekfenomeen Jean Blaute was zo enthousiast toen hij de eerste demo’s hoorde, dat hij de productie voor deze plaat meteen op zich heeft genomen. Want wie anders dan Jean weet beter hoe je de sound van elke artiest kan grijpen? Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, De Kreuners, Clouseau of Het Zesde Metaal: in de gedaante van Guga Baul en de zijnen krijgen ze allemaal een gloednieuw nummer. Beschouw Jean dus gerust als de vijfde Beatle van Studio Guga.


Er zullen uiteraard ook radio-singles volgen, zoals het een echt studioalbum betaamt. De vraag zal dus niet zijn: “Welke artiest doet Guga nu na?”, maar “Herken jij Studio Guga als je de band op de radio hoort?”


“Guga Baul is niet één maar tientallen uitstekende zangers. […] Guga Baul en zijn steengoede band waren gewoon fantastisch in het kwadraat. Haarjuist zingen en van de ene stemkleur (stem van bekende artiesten) vlot overgaan in de andere: een nooit eerder gehoord huzarenstuk.”

- Het Nieuwsblad


Bandbezetting:

Guga Baul (zang)

Joost Van den Broeck (drums)

Bert Embrechts (bas)

Filip Bollaert (gitaar)

Jacques Motmans (toetsen)

Deze productie kwam tot stand met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

Info

Waar Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
Wanneer
Prijs
Basistarief: € 24,00; VVK: € 22,00; Kansentarief: € 2,00
€ 24,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum Merksem
Links
Trefwoorden a-kaart, vivavlaanderen