U bent hier:

Strip- & Boekenplein

Markt of braderie Literatuur

Iedere derde zondag van de maand verandert het De Coninckplein in een strip- en boekenmarkt. Je kan er strips en boeken (ver)kopen en genieten van de gezellige sfeer.
Elke derde zondag van de maand van 10 tot 16 uur, kan je op het De Coninckplein heerlijk komen snuisteren tussen duizenden boeken en strips. Nieuw of tweedehands, grote namen uit de wereldliteratuur of kleine onbekende meesterwerkjes. Ze zijn allemaal te ontdekken op het Strip- en Boekenplein.

In de BIB-corner vind je werken uit de bibliotheek aan 1 euro of voor 10 A-kaartpunten.

Het Strip- en Boekenplein is gratis toegankelijk voor bezoekers.


Wil je zelf boeken of strips verkopen?

Lees eerst de afsprakennota voor standhouders. Reserveer dan online een standplaats via de blauwe knoppen. Het standgeld voor 3 meter bedraagt € 20. De huur van een tent is in die prijs inbegrepen.

Ondervind je moeilijkheden bij het reserveren van een standplaats? Neem dan contact op met het onthaal Permeke via info.permeke@stad.antwerpen.be of bel 03 338 38 00. 

Info

Waar De Coninckplein
De Coninckplein 25
2060 Antwerpen 6

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 19 januari 2014 tot 19 maart 2017
Prijs gratis
Reservaties Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets Bestel tickets
Organisatie Bibliotheek Permeke
Links

Taaliconen

Deze activiteit is ook interessant als je geen of niet zo veel Nederlands spreekt. Meer info
Trefwoorden strips, Antwerpen, Bibliotheek, boeken, a-kaart, De Coninckplein, boekenmarkt, 2060, één taalicoon, strip- en boekenplein, permeke, bibcorner

De museumpas, iets voor jou?

Met een museumpas bezoek je meer dan 150 Belgische musea zo vaak je wil.

Koop een museumpas