U bent hier:

String Quartet Marathon #3¦Vision String Quartet

Concert Klassieke muziek

Energie, verbeelding en intelligentie in Schumann en Ravel. Het Vision String Quartet maakt zijn naam helemaal waar.
Het Vision String Quartet doet zijn naam alle eer aan. De concerten van het Duitse kwartet zijn steevast intelligent opgebouwd, barsten van de energie en zijn de uiting van een grenzeloze verbeelding. Geregeld tekent het kwartet voor combinaties met andere kunstvormen, unieke concertlocaties of -settings, zoals optredens in volledige duisternis. Nog maar vijf jaar bestaat het Vision String Quartet en nu al puilt de prijzenkast van de jonge strijkers uit, en sieren ze de affiches van de grootste concertzalen en festivals.

Tijdens Klarafestival rijmt het Vision String Quartet het frisse, dromerige kwartet van Ravel aan Robert Schumanns Derde strijkkwartet. In zijn cadeau voor Clara’s 23e verjaardag rijgt Schumann de betoverende melodieën en spitante ritmes aan elkaar.

Ook tijdens String Quartet Marathon: vertoning van 4, een documentaire over het Ebène kwartet door Daniel Kutschinski. 18:00, Studio 2. FR—ENG ondertitels / 94’, Gratis toegang voor kaarthouders voor alle concerten van de String Quartet Marathon.

Info

Waar Flagey
Heilig-Kruisplein
1050 Elsene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 19 maart 2019
Prijs
Categorie 1
€ 21,0
Organisatie Festival van Vlaanderen Brussel
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.