U bent hier:

Streekmarkt

Dessel scheerde hogen toppen in de Klimaatstrijd van de provincie Antwerpen! De deelnemende inwoners van Dessel beteugelden hun ecologische voetafdruk door minder met de auto te rijden, lokale producten te degusteren, de verwarming een graadje lager te zetten, enzovoort. Na een jaar lang strijden voor een beter klimaat stond Dessel op de eerste plaats in de gemeenteranking. En dat gaan we vieren!
Kom op zondag 4 augustus tussen 9 en 15 uur naar het Campinaplein en kom je prijs letterlijk proeven. Voor of na je bezoekje aan de maandelijkse rommelmarkt kan je genieten van streekproducten uit Dessel en omstreken. Voor elke Desselaar staan er enkele gratis consumpties klaar. Lokale producten eten is niet alleen smaakvol, het klimaat vaart er ook wel bij. De streekmarkt in Dessel ligt dus helemaal in de lijn van de Klimaatstrijd van de provincie Antwerpen, die Dessel in maart 2019 glansrijk won.

In de stalletjes van het streekmarktje kan je onder andere hoeve-ijs, een lokaal biertje, appels van een teler uit de buurt, Postelse kaaskroketjes, hamburgertjes of smoothies proeven. Als alles op is en de standhouders hun kraam opruimen, hebben de provincie Antwerpen en de gemeente Dessel nog een andere mooie boost voor het klimaat in petto. Later meer daarover!

Tot zondag 4 augustus?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Administratief Centrum "De Plaetse"
Hannekestraat 1
2480 Dessel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gemeente Dessel
Links