U bent hier:

Streekbierenmarkt Diest

De Grote Markt van Diest wordt het toneel van een gezellige markt waar 20 regionale brouwerijen en bierfirma’s hun bieren aanprijzen, vergezeld van een woordje uitleg. De bezoekers kunnen de bieren ontdekken door te flaneren van stand naar stand en een praatje te maken met de standhouders. Voorzien van een biertje kan je daarna neerstrijken op het terras en genieten van de sfeer en de muziek.
Op zondag 18 augustus 2019 vindt in Diest de achtste editie van de streekbierenmarkt plaats. Dit openluchtevenement kadert in de "Zomerse Zondagen" van de stad Diest en is een samenwerking tussen Toerisme Diest en de lokale bierproeversvereniging Objectieve Bier Academie Diest (O.B.A.D.).
De omgeving op en rond de Grote Markt van Diest wordt het toneel van een gezellige markt waar 20 regionale brouwerijen en bierfirma’s hun bieren aanprijzen, vergezeld van een woordje uitleg.
De bezoekers kunnen de bieren ontdekken door te flaneren van stand naar stand en een praatje te maken met de standhouders. Wie graag wat bijkomende informatie heeft alvorens een keuze te maken, kan terecht aan de stand van de Objectieve Bier Academie Diest voor bieradvies. Er zijn namelijk veel smaken te ontdekken: hoppig blond of sterk zwart, zurig of juist zoet, fruitig of kurkdroog: voor elke smaakvoorkeur is er wel iets te vinden op de streekbierenmarkt.
Voorzien van een biertje kan je daarna neerstrijken op het terras en genieten van de sfeer en de muzikale omkadering.

De streekbierenmarkt vindt plaats op en rond de Grote Markt in Diest, op zondag 18 augustus, van 13u30 tot 19u. De toegang is gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Grote Markt
Grote Markt
3290 Diest

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 18 augustus 2019
Organisatie Objectieve Bier Academie Diest
Contact obad@zythos.be
Links