U bent hier:

Stokkemer Muzikantentreffen

Concert Amusementsmuziek

Na 16 edities hebben we door omstandigheden helaas een einde moeten maken aan het organiseren van het "Weekend van de Blaasmuziek" met als hoofdgast "Vlado Kumpan und seine Musikanten" uit Tsjechië..
Daarom werd er nagedacht om een nieuw festival te organiseren en op zaterdag 5 oktober 2019 is het zover.
Voor de eerste keer organiseren we het "Stokkemer Muzikantentreffen".
En we zijn er in geslaagd om een mooi programma samen te stellen:
 
Als opener treden de Stokkemer Stadsmuzikanten op samen met gastsolist "Toon Rutten" op Bastuba. Niet de eerste de beste, want Toon is Bassist bij de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen.
De Stokkemer Stadsmuzikanten brengen naast hun eigen programma enkele adembenemende solowerken samen met Toon Rutten op Bastuba.
Daarna een optreden van "Dicke Backe Attacke" uit Weilmünster (D). Deze blaaskapel hebben we leren kennen tijdens onze deelnames aan de Europese kampioenschappen in Oostenrijk en Duitsland. Een toffe bende met prachtige muziek, dus hebben we destijds de nodige contacten gelegd om ze naar Stokkem te halen. En op 5 oktober is het zo ver: ze zijn te gast in Stokkem.
Als afsluiter hebben we de alom bekende blaaskapel, de "Maaskapel" uit Wessem te gast.
Deze blaaskapel staat bekend als een echte sfeermaker en zijn op zeer vele blaaskapellenfestivals te gast in binnen- en buitenland.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zaal Nieuwenborgh
Wal 7
3650 Dilsen-Stokkem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 5 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 10,00 €; VVK of reservatie: 7,00 €
€ 10,0
Reservaties
Trefwoorden Dilsen-Stokkem, blaaskapel, Stokkemer Stadsmuzikanten, blaasmuziek, Stokkem, muzikantentreffen, maaskapel, solist, toon rutten