U bent hier:

Stoffen Spektakel Roeselare (stoffenbeurs)

Stoffen Spektakel is sinds het voorjaar van 2012 aanwezig met haar beurzen in Roeselare Expo in Roeselare. Het betreft een handelsbeurs op stoffen gebied waar verschillende landelijk en internationaal bekende stoffenaanbieders de nieuwste stoffencollecties presenteren, maar ook verkopen. U vindt op deze beurs, meer dan 5.000 vierkante meter aanbod aan alles wat te maken heeft met het zelf verwerken van stoffen.
Stoffen Spektakel is sinds het voorjaar van 2011 aanwezig met haar beurzen in de expo in Roeselare. Het betreft een handelsbeurs op stoffen gebied waar verschillende landelijk en internationaal bekende stoffenaanbieders de nieuwste stoffencollecties presenteren, maar ook verkopen.

U vindt op deze beurs, meer dan 5.000 vierkante meter aanbod aan alles wat te maken heeft met het zelf verwerken van stoffen. Afhankelijk van de editie vindt u er ongeveer 75 verschillende deelnemers. Ieder voorjaar en najaar streven wij er naar om terug te komen op dezelfde locatie. Er wordt een enorm groot aanbod gepresenteerd wat u nergens zult tegenkomen. U wordt ter plaatse geïnformeerd over de mogelijkheden, en u kunt zelf meedoen aan workshops en uitleg over machines en technieken. Er is heel veel keus!

U vindt er al het nieuws op het gebied van damesmodestoffen, bruidsstoffen, haute couture stoffen, kindermodestoffen, decoratiestoffen, gordijnstoffen, meubelstoffen, mercerie, echt- en immitatieleer, immitatiebont/fur naaimachines, paspoppen, strijkijzers, informatie over modecursussen en nog veeeel meer!

De toegang is gratis!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Expo Roeselare
Diksmuidsesteenweg 400
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 2 september 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Stoffen Spektakel
Contact info@stoffenspektakel.nl
Trefwoorden zomervanrsl