U bent hier:

STILL LIFE WITH CHAIR live performance in een live stream CHARLOTTE BOUCKAERT

In ‘Still life with chair’ brengt Charlotte Bouckaert (voormalig Atelier Bildraum) een ode aan de banale, alledaagse objecten die ons omringen vanuit haar woonkamer. Objecten staan misschien stil, maar in het beeld bewegen ze.
Nu we aan huis gekluisterd zijn en de muren soms op ons af komen, laat Charlotte een fantasiewereld tot leven komen vanop haar tafel thuis en activeert ze live een stilleven.

Er zit wel degelijk leven in appelsienen!

Geen registratie maar een live performance, speciaal gecreëerd voor deze live stream.

Grappig, fascinerend en eindelijk het gevoel een voorstelling mee te maken!De voorstelling is ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Charlotte Bouckaert is gefascineerd door fotografie. In haar voorstellingen hanteert ze de camera zo, dat niet de gestolde foto onze aandacht krijgt, maar wel de actie die eraan voorafgaat. Ze blaast er als het ware nieuw leven in met verrassende verhalen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 4 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Reservaties
  • Bel naar 051265700
Organisatie Cultuurcentrum De Spil
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over STILL LIFE WITH CHAIR live performance in een live stream CHARLOTTE BOUCKAERT op UiTmetVlieg.be