U bent hier:

Stielspiegel

Festival Meerdere kunstvormen

De Deurnese campus Ruggeveld van GO_Spectrumschool biedt beroeps- en technische opleidingen. In het voorjaar van 2019 gingen jongeren uit 7 verschillende opleidingen aan de slag met Fotografie en Woord onder deskundige begeleiding van fotografe Evy Raes en woordkunstenaar Younes van den Broeck.
De Deurnese campus Ruggeveld van GO_Spectrumschool biedt beroeps- en technische opleidingen. In het voorjaar van 2019 gingen jongeren uit 7 verschillende opleidingen aan de slag met Fotografie en Woord onder deskundige begeleiding van fotografe Evy Raes en woordkunstenaar Younes van den Broeck.


De leerlingen reflecteerden in klasverband over de kern van hun opleiding. Ze hielden zich een spiegel voor over de stiel die ze leren en wat dat voor hen betekent. Ze stelden zich de vraag hoe ze de opleiding een plaats geven in hun jonge bestaan. Daarnaast volgden ze initiaties over verschillende aspecten binnen de wereld van de fotografie. 


Een kerngroep, samengesteld over de opleidingen heen, diepte nadien verder uit. Tijdens een intens traject gaven 7 jongeren de klassikale impressies visueel vorm via beeld en woord.


Tijdens Deurne Wintert worden de resultaten van dit project tentoongesteld onder de noemer Stielspiegel.Dit project kwam tot stand met de steun door CERA: “Samen investeren in welvaart en welzijn”

Info

Waar Bibliotheek Arena
Arenaplein 62A
2100 Deurne
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 7 december 2019
Prijs gratis
Organisatie cultuurcentrum Deurne
Links
Trefwoorden 2000BIB, jongerentip
Verschenen artikels Wat is er deze week gratis te doen? (BILL)

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!