U bent hier:

Sticks 'n drums 'n let it roll!

Slagerij van Kampen werd in 1982 opgericht en wordt tot vandaag de dag gezien als grondlegger van de vele percussiegroepen over de hele wereld. Het is een fenomeen van wereldformaat. Laat de kracht, het ritme en het oergevoel van de drums
Slagerij van Kampen werd in 1982 opgericht en wordt tot vandaag de dag gezien als grondlegger van de vele percussiegroepen over de hele wereld.

Slagerij van Kampen is een fenomeen van wereldformaat dat eigenlijk geen introductie meer behoeft. Laat de kracht, het ritme en het oergevoel van de drums u meevoeren tijdens deze wervelende, nieuwe show: ‘Sticks ’n Drums ’n Let it Roll’.
Met haar unieke muzikale karakter gaat Slagerij van Kampen in ‘Sticks ‘n Drums ’n Let it Roll’ terug naar de essentie: U hoort, ziet en voelt het pure drummen in zijn volle intensiteit.

De band maakt in deze show gebruik van drums die oplichten zodra ze worden bespeeld, hetgeen een prachtig visueel beeld oplevert. Laat u overdonderen door het energieke ensemblespel van de slagwerkers, maar geniet zeker ook van de intieme verstilde momenten.

Laat de drums voor even uw hartslag overnemen !

Van en met: Gijsbert Zwart, Clara de Mik, Boudine van Slobbe, Johan Boere, Robin van Vliet

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum Merksem
Nieuwdreef 135
2170 Merksem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 7 december 2012
Prijs
VVK: € 14.00, Reductie 2030: € 13.00
€ 16,0
Reservaties Bestel tickets Bestel tickets
  • Bel naar 03 641 62 10
Organisatie cc Luchtbal
Contact ccmerksem@stad.antwerpen.be
Links
Trefwoorden A-kaart, concert, cc luchtbal, cultuurcentrum, Antwerpen, Slagerij Van Kampen, Sicks 'n drums 'n let it roll