U bent hier:

Stef Kamil Carlens (solo)

Concert 1.8.4.0.0  Pop en rock Jazz en blues

Muziek als een choreografie: Stef Kamil Carlens bespeelt zijn arsenaal aan instrumenten soms met 7 tegelijk, minutieus getimed ontstaat een krachtige, maar verfijnde eenheid van groove en melodie.
Zijn One man band lijkt zich voor je oren en ogen soms tot een wervelende band te ontpoppen.
Stef Kamil Carlens maakte met zijn eerste soloplaat Stuck In The Status Quo (2017) zijn succesvolle rentree in het popcircuit als soloartiest. In 2019 kwam de opvolger Making Sense Of Infinity uit, die door pers en publiek positief onthaald werd.

In zijn soloconcerten omringt hij zich met opmerkelijke instrumenten: een houten basharmonium, vintage synths, schelpen en belletjes, orgeltjes, drummachines en een reeks bijzondere gitaren.  
Omdat hij soms op zeven instrumenten tegelijk speelt, lijkt zijn muziek wel een soort choreografie. Minutieus getimede bewegingen vormen een krachtige, maar verfijnde eenheid van groove en melodie. Stef Kamil Carlens staat alleen op het podium, maar soms lijkt het alsof er een volledige band staat te spelen!

“Carlens is een liedjesfluisteraar die met zachte stem betovering over onze hoofden uitstrooit, en hieris hij in zeer grote vorm.” – Humo (****)

Info

Links
Waar CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
Wanneer
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: € 22,00; vriendenpas CC Schoten 2020-2021: € 18,00
€ 22,0
Reservaties Bestel tickets
  • Bel naar 03 680 23 40
Organisatie cc schoten
Contact cultuurcentrum@schoten.be
Trefwoorden kasteelconcert, gezellig, soloconcert, groove, one man band, Engelstalig