U bent hier:

Steek je vinger in de lucht

3 jaar

Concert Amusementsmuziek

programma geschikt voor kinderenvan 4 tot 104 en hun ouders!Jan de Smet en Arne Van Dongen brengen de kinderliedjes van Amerikaanse folkzanger Woody Guthrie in een wervelende show. Het bijhorende CD/Boek is een ware hit bij de allerjongsten.
Enkele jaren geleden maakten Jan De Smet & Arne Van Dongen samen met Theater Luxemburg een zeer succesvolle muzikale theatervoorstelling rond de (kinder)liedjes van de Amerikaanse Folklegende Woody Guthrie. De Engelstalige teksten werden op een bijzonder heldere manier vertaald door Frank Vander Linden en de voorstelling is door de jaren heen geëvolueerd van het intieme theater naar de grotere zaal en zelfs naar de zomerfestivals. Het bijhorende CD/Boek is een ware hit bij de allerjongsten. Ook op schoolfeesten worden de liederen luidkeels meegezongen en -gedanst. Alle ouders worden, zonder uitzondering, meegezogen in het enthousiasme van hun koters!

Dit jaar wordt over de hele wereld de honderdste geboortedag van Woody Guthrie ( 14.07.1912) gevierd en dat is natuurlijk een mooie aanleiding om dit uiterst muzikale programma nog eens “uit de kast” te halen.

Met:
Jan De Smet (zang-gitaar-banjo-ukulele)
Arne van Dongen (zang-contrabas )
Peter Van Eyck (zang-gitaar-banjo)
Geert Waegeman (viool-mandoline)
Stoy Stoffelen (Drums)

 

Uit de pers:

 ‘Woody vindt voor elke song een heldere spelsituatie, groeit nog tijdens de rit en pakt het kinderpubliek zonder meer in. Eenvoudig en simpel. Maar simpelweg goed.’ (De Standaard)

‘Woody was een goed idee omdat het drie vliegen in één klap slaat: kinderen een onvergetelijke namiddag bezorgen, hen laten kennismaken met het beste wat de VS te bieden hebben – namelijk hun muziektraditie- èn een niet-vrijblijvende, aanstekelijke kinderproductie aanreiken.’ (De Morgen)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar OLT
Openluchttheater Rivierenhof z/n
2100 Deurne

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 13 juli 2012
Leeftijd 3+
Prijs gratis
Organisatie cultuurcentrum deurne
Links
Trefwoorden Jan De Smet, Woody Express, Openluchttheater rivierenhof Deurne
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Steek je vinger in de lucht op UiTmetVlieg.be