U bent hier:

#staycation: Introductie in de Energetische Geneeskunde

Sportactiviteit Fitness, gymnastiek, dans en vechtsport

Leer werken met de energieën van je lichaam aan de hand van een aantal simpele oefeningen. Je leert een korte routine die je dagelijks kan doen en die je immuunsysteem sterkt, je gezondheid verbetert, je stress ontneemt en je vitaliteit verhoogt.
> Je hoeft geen ervaring te hebben in de energetische geneeskunde.

> Je hoeft geen speciale outfit aan te trekken of een matje mee te nemen, het gras doet het prima en als het regent, gaan we verder onder de bomen of op een overdekte open plek dichtbij.

> Indien je wilt komen, klik het aan in het event én stuur een mailtje ter inschrijving naar karolienpolenus@hotmail.com Het aantal deelnemers is immers beperkt.

> Deze lessen zijn gratis en werden mede mogelijk gemaakt met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie in het kader van #Staycation.

>>> Om een verdere verspreiding van COVID-19 tegen te gaan:

>moet de fysieke afstand ten alle tijden worden toegepast.
> vragen we bij de registratie de contactgegevens van alle aanwezige personen om contact tracing te faciliteren, uiteraard met het hoogste respect voor de privacy en de geldende GDPR-regels.
> vragen we, aan hen die voor of na de sessie symptomen heeft kenmerkend aan het COVID-19 virus, thuis te blijven en een arts te raadplegen.

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Elisabethpark
Elisabethpark
1081 Koekelberg (Brussel)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 augustus 2020 tot 30 augustus 2020
Contact karolienpolenus@hotmail.com
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.