U bent hier:

Start online jaartraject voor vrouwen: 'De 13 Oorspronkelijke Clanmoeders'

Lessenreeks Persoon en relaties

Jaartraject van januari 2021 tot januari 2022,
1 zondagvoormiddag per maand
Kom en ervaar...
Verdieping en verbinding met je vrouwenziel door de verhalen van de 13 Clanmoeders: verhalen van oeroude wijsheid, spirituele lessen voor het ontdekken en ontwikkelen van je vrouwelijke talenten en kwaliteiten.

Geniet...
Van het maandelijks online samenzijn met een groep gelijkgestemde vrouwen,
in verhaal – meditatie – ritueel – klank – energiewerk – creatieve expressie – verbinding

Dit jaartraject is een aaneenschakeling van 13 maandelijkse vrouwencirkels met als leidraad de verhalen van de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders uit het gelijknamige boek van Jamie Sams.
De 13 verhalen vormen samen een cyclus van transformatie. Ze leren ons hoe we het Vrouwelijke Principe in onszelf kunnen ontwikkelen, bekrachtigen en eren. Het is een cyclus van heling, heelwording.
Elke maand komen we bij elkaar in onze online cirkel. Je creëert een plekje in huis waar je je comfortabel kan installeren zonder gestoord te worden – een veilige cocon. Na een openingsritueel en deelronde kan je luisteren naar het verhaal van de Clanmoeder van die maand, en het laten zakken tot in al je cellen.
Na een pauze nemen we de tijd om de lessen van de Clanmoeder in onszelf te verankeren. Dat doen we via ritueel, meditatie, ademhalingsoefeningen, klankoefeningen, samen zingen, energiewerk, creatieve expressie...
Er is ruimte om te delen, ervaringen uit te wisselen of gewoon samen stil te zijn.
Het maandelijks samenkomen met een vaste groep vrouwen creëert verbinding en een veilige bedding waarin je helemaal jezelf kunt zijn en kunt delen vanuit openheid en vertrouwen.
Na afloop kan je met hernieuwde kracht weer in je dagelijkse leven stappen en de uitdagingen op je pad omarmen.

Er zijn 12 online cirkels (via Zoom) en een 13de fysieke cirkel. Voor deze laatste komen we bij elkaar bij Mieke thuis in Nijlen, om samen deze mooie cyclus af te sluiten met een bijzonder dankritueel.

Data: 13 zondagvoormiddagen, telkens van 10.00u tot 13.00u:
31 januari, 21 februari, 28 maart, 25 april, 16 mei, 27 juni, 25 juli, 29 augustus, 26 september, 31 oktober, 28 november, 19 december 2021.
Slotcirkel (fysiek) op 23 januari 2022.

Bijdrage: €455 voor de hele reeks (vroegboekprijs: €410 bij inschrijving & betaling vóór 31 december 2020.)

Meer info: zie website

Inschrijven per email naar info@thuisinjezelf.be of via het formulier op de website.

Mieke Polfliet is ritueelbegeleider, soundhealer en lesgever met een passie voor zingen. Klank en zang lopen als een rode draad door haar leven en werk. Ze volgde een opleiding tot soundhealer bij de International Association of Sound Therapy en verdiepte zich in natuurstem, mantra's en healing voice. Momenteel begeleidt ze cursussen Stembevrijding, klankhealings en klankrelaxaties, zang- en mantracirkels, vrouwencirkels, workshops en retreats in binnen- en buitenland. Ook zingt ze op concerten en evenementen. Met de a-capellagroep Keruna bracht ze 2 cd's uit.

Meer over Mieke lees je op onze webpagina 'wie zijn we'

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 'online'
online
2560 Nijlen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 410,00 €
€ 410,0
Reservaties
Organisatie Thuis in Jezelf
Trefwoorden vrouwen, bewustzijn, Bewustwording en Persoonlijke Groei, Vrouwencirkel, verhalen, online