U bent hier:

Start cursus ballroom en latin met gratis proefles

Cursus of workshop Stijl en salondansen

De cursus omvat de 8 meest gebruikte Ballroom- en Latindansen zodat u na het volgen ervan, op elk feestje met de meest voorkomende dansen de vloer op kan.
Woensdag 29 augustus van 19.00u tot 20.15u is een GRATIS PROEFLES. U hoeft hiervoor op voorhand niets te doen, gewoon de dag zelf langskomen en meedoen!
In de volledige cursus leert u quickstep, trage en vlugge wals, cha-cha- cha, tango, jive (= swing), disco-swing en salsa. U start bij de beginners, en daarna kan u verder gaan naar de gevorderden en later ook vergevorderden.
De lessen zijn uitwisselbaar met andere locaties waar dezelfde lessen gegeven worden (Duffel en Nijlen).
De cursus wordt aangevuld met (vrijblijvende) dansavonden op verschillende locaties. Bij deze krijgt u de gelegenheid de geleerde passen in te oefenen en bij problemen kan u de lesgever om hulp vragen.
Koppels: de gezelligste hobby die u samen kan doen, voor elke leeftijd, in een ontspannende sfeer waar u snel vrienden maakt en uw zorgen vergeet. Geschikt voor elke leeftijd, vanaf 15 jaar.
Singles: u vindt gezelligheid, leert mensen kennen. U krijgt géén vaste danspartner maar wisselt elke dans af. Op het einde van de les hebt u met verschillende partners gedanst. U komt in een groep van singles terecht. Een zeer aangename en relaxte sfeer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Pronkenborg
Pronkenbergstraat 1A
2550 Kontich

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 29 augustus 2018 tot 12 december 2018
Leeftijd 15+
Prijs
Basistarief: 115,00 €
€ 115,0
Organisatie Dansen Bettina Walkiers
Contact info@bettinawalkiers.be
03.480.30.30
Links