U bent hier:

Star Warz presenteert 'The North Quarter X Ish Chat Music'

Zaterdag, 6 oktober 2018 @ Vooruit, Gent
LINE-UP:

Calibre
Lenzman
Spectrasoul
Commix
FD
DRS
Mc Lowqui
Dan Stezo
One87
Mc Mush
Blind Judge
Sikey
Speedwagon

TICKETS:

Voorverkoop: €15
Aan de kassa: €19

Tickets zijn beschikbaar in Vooruit, alle FNAC & Brooklyn winkels
Online via www.starwarz.be/tickets of www.187-dnb.com

UREN:

Van 22 uur tot 6 uur

MEER INFO:

www.187-dnb.com
www.starwarz.be
www.thenorthquarter.nl

CONCEPT:

Na een waanzinnige editie op het heilige Tomorrowland, kijkt Star Warz uit om terug te keren naar zijn thuisbasis: de prachtige Vooruit in Gent. Star Warz nodigt de inspirerende Drum 'n' bass labels ‘The North Quarter en Ish Chat Music’ uit om samen te knallen op 6 oktober.

De favoriet van ‘Metalheadz’ en meester van ‘soulful drum & bass’, Lenzman, lanceerde zijn eigen label, The North Quarter, in 2016. Het is genoemd naar de omgeving waar hij opgroeide. Het label biedt een uitlaatklep voor diegenen die liefde en toewijding delen voor ‘all things soulful’. Klinkt goed voor ons!
Lenzman brengt op ‘The North Quarter’ ook het werk van andere artiesten uit. Muziek met een ziel staat centraal omdat hij vindt dat de muziekindustrie hier een tekort aan heeft. "Er zijn veel producers die ik waardeer maar die geen liefde en respect krijgen van labels. Het hebben van mijn eigen label, geeft me een platform om hen vooruit te helpen."


SpectraSoul richtte twee jaar geleden een eigen label op, Ish Chat Music. Het Britse duo, Jack Stevens en David Kennett, vormen al jarenlang de basis van het Shogun Audio-roster en vestigden hun gepolijste en melodieuze kijk op drum & bass (en meer) op een gestage stroom van EP's en albums. Met Ish Chat Music, genoemd naar een nummer uit hun eerste album, staan ze op eigen benen. "Als artiesten hebben we altijd veel verschillende soorten muziek geschreven", zegt het duo in een verklaring. "We wilden een platform creëren om enkele van die gevarieerde stijlen in een korter formaat te presenteren dan in een LP."
Bereid je voor op een waanzinnige nacht.
Tot de 6e in Vooruit!

Info

Waar VOORUIT
sint pietersnieuwstraat 23
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 6 oktober 2018
Prijs
Basistarief: 15,00 €
€ 15,0
Organisatie Nasty Mondays
Links