U bent hier:

Stalker

De mysterieuze gids Stalker leidt een wetenschapper en een schrijver binnen in de verboden zone. Een vreemd desolaat gebied, vol industrieel afval en hermetisch afgesloten door militairen. Hier gelden de regels van logica en gezond verstand niet meer. Ze proberen een mysterieuze kamer te bereiken, die de innigste wensen en de vurigste verlangens in vervulling doen gaan.
Volgens Ingmar Bergman was Andrei Tarkovsky de grootste regisseur van zijn tijd. Tarkovsky wist de Russische cinema terug sterk op de internationale kaart te zetten en verwierf internationale faam met films als Andrei Rublev, Solaris en Stalker. Stalker baadt in een mysterieuze sfeer met prachtige lange takes doorheen een industriële omgeving met een suggestie van nucleaire doem.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar ONLINE
ONLINE
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 20 november 2020 tot 3 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Organisatie Cinema ZED
Trefwoorden online, jongerentip

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!