U bent hier:

Stadskermis Zwijnaarde Zwijntjeskermis

Van vrijdag 31 mei tot en met maandag 3 juni 2013 vindt in Zwijnaarde de traditionele ‘Zwijntjeskermis’ plaats. Deze stadskermis is een organisatie van de Dienst Evenementen en Feesten in samenwerking met de Feestcommissie Zwijnaarde.
De jaarlijkse Zwijntjeskermis brengt gedurende vier dagen de buurtbewoners en plaatselijke handelaars samen rond de kiosk voor live optredens van onder meer Freddy Birset, Barbara Dex, Willy Sommers, Bandits, Mr. P. and the Cadillacs en Chris Hageland of voor een echte discoparty.
In de tuin van rustoord Zonnebloem wordt zaterdag 1 juni om 23.15 uur een muzikaal vuurwerk met als thema ‘angels and demons’ afgeschoten.
Zondag 2 juni luistert de Koninklijke Harmonie van Zwijnaarde in de feesttent het aperitiefconcert op terwijl de hongerigen kunnen aanschuiven voor een zwijntjesbarbecue met groentenbuffet. Om 16.30 uur vindt de traditionele zwijntjesworp plaats. Niet minder dan tweehonderd zwijntjes zullen door de zwijntjesnar de lucht worden ingegooid tijdens vijf worpen.
Voor de sportieve feestvierders zijn er de fietstochten, de vinkenzetting en het kampioenschap Prijsbolling in de dreef van Zwijnaarde.

Het volledige programma vindt u onder " Links".

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Zwijnaarde
Zwijnaarde z/n
9052 Zwijnaarde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 31 mei 2013 tot 3 juni 2013
Organisatie Dienst Evenementen en Feesten Stad Gent
Contact evenementen.feesten@gent.be
+32 9 2694600
Links
Trefwoorden wijk__zwijnaarde