U bent hier:

Spraakmakende ontmoetingen: Jeroen Olyslaegers

"Jeroen Olyslaegers heeft 'm te pakken, zijn Grote Roman. Hij schreef zijn Het verdriet van België, zijn de Kapellekensbaan en bovenal zijn eigenste WIL. Een vlijmscherp boek over de lafheid die neutraliteit heet." (De Standaard)
"Jeroen Olyslaegers schreef met WIL een ijzersterke oorlogsroman waarin inhoud, tempo en taligheid hand in hand gaan", aldus de jury van de Fintro Literatuurprijs 2017. WIL kaapte niet alleen de prijs van de vakjury weg, maar werd ook door de lezersjury uitgeroepen tot beste Nederlandstalig boek van het voorbije jaar.
Jeroen Olyslaegers schrijft columns, theaterteksten en proza. Met zijn vorige romans WIJ (2009, genomineerd voor de Gerard Walschap Literatuurprijs) en WINST (2012) maakte hij een rentree in de Nederlandse letteren. Deze avond zal Jeroen het hebben over zijn recentste roman, WIL: een brutale, ambitieuze en veelzijdige roman waarin niemand de dans ontspringt. Olyslaegers betwist de breed aangenomen grenzen tussen goed en kwaad en laat het boek ingenieus resoneren met de eenentwintigste eeuw.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Oosterzele
Stationsstraat 13
9860 Oosterzele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 27 oktober 2017
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Bibliotheek Oosterzele
Contact bibliotheek@oosterzele.be
09 362 81 17
Links