U bent hier:

Sportkamp paardrijden Grote-Brogel

8 jaar

Kamp of vakantie Omnisport en andere

Manege Breugelhoeve is zonder twijfel één van de best ingerichte en uitgeruste maneges van ons land. De uitgestrekte weilanden in de onmiddellijke omgeving zorgen voor een prachtig landelijk kader.
Op dit sportkamp krijg je dagelijks vier uur les, waarin ook de voor- en nazorg van je paard is inbegrepen. Daarbovenop krijg je praktijkgerichte theorie waarin je meer leert over verzorging, omgang, anatomie en gedragingen van het paard, hoefslagfiguren, toilettering, enzovoorts.

We overnachten in het moderne verblijfscentrum op het terrein van de Breugelhoeve, waar de vier-, vijf- of zespersoonskamers van alle comfort voorzien zijn.

Als nevenactiviteiten staan onder meer zwemmen in het subtropisch zwembad van Erperheide (niet inbegrepen, enkel tijdens de paas- en zomervakantie) en tal van recreatieve spelen op het programma. De sfeer is er fantastisch!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Breugelhoeve
Weyerstraat, 1
3990 Grote-Brogel (Peer)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 1 november 2020 tot 6 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 332,00 €
€ 332,0
Reservaties
Organisatie Sportievak vzw
Contact 056 26 44 20
Trefwoorden sportkamp, sportievak, dagelijkse lessen paardrijden, bevestigd2020
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Sportkamp paardrijden Grote-Brogel op UiTmetVlieg.be