U bent hier:

sportkamp indoorsnowboarden Grote Brogel

8 jaar

Snowboarden in België? Het kan! In de ultramoderne indoorpistes van Snow Valley vind drie pistes met echte sneeuw. De grote skipiste is 235m lang en maar liefst 30m breed. Het “Boarders Paradise” heeft voor de snowboarders een uniek indoor funpark met een oppervlakte van 2500m², voorzien van een big air, half-pipe en rails. De lessen worden gegeven door gediplomeerde lesgevers die je leren snowboarden of je techniek helemaal op punt stellen. Deze kampen zijn vaak de ideale voorbereiding voor een week sneeuwpret met het gezin!
We overnachten in het moderne verblijfscentrum op het terrein van de Breugelhoeve, waar de vier-, vijf- of zespersoonskamers van alle comfort voorzien zijn. De verplaatsingen naar de indoorpistes van Snow Valley doen we met de fiets. Er wordt ter plaatse voor iedereen een fiets voorzien maar je mag gerust ook je eigen fiets meebrengen. Over de middag genieten we telkens van een heerlijke maaltijd in het sfeervolle restaurant van Snow Valley.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Snow Valley
Deusterstraat 74 E
3990 Peer

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Leeftijd 8+
Prijs
Basistarief: 431,00 €
€ 431,0
Reservaties
Organisatie Sportievak vzw
Contact 056 26 44 20
Links
Trefwoorden sportkamp, sportievak, indoorsnowboard, Snow Valley
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over sportkamp indoorsnowboarden Grote Brogel op UiTmetVlieg.be