U bent hier:

Sport@Hasselt + tweedehands sport- en ruilbeurs

Sportactiviteit Omnisport en andere

Sport@Hasselt is het sportevenement waar je op één locatie vrijblijvend kennis kan maken met tal van sporten en bewegingsactiviteiten die je in Hasselt kan beoefenen.Tijdens de tweedehands sport- en ruilbeurs kan iedereen tweedehands sportartikelen, die nog in goede staat zijn, van de hand te doen of te ruilen. Een stand is gratis, inschrijven is verplicht!
Heb jij de sportmicrobe al te pakken?
Als afsluiting van de zomersportkampen en de start van de GRATIS SPORTMAAND organiseert de stad Hasselt HET sportevenement van de zomer. Zaterdag 27 augustus van 13.30 tot 18.00 kan je op SPORT@HASSELT op het Kolonel Dusart plein vrijblijvend kennismaken met tal van sporten en bewegingsactiviteiten, die je in Hasselt kan beoefenen. Iedereen, jong & oud, kan gratis deelnemen. Op het grote podium vinden tevens doorlopend demonstraties & shows plaats.
Nieuw in 2016 is de grote tweedehands sport- en ruilbeurs. Heb je thuis nog sportmateriaal en -kledij, dat je niet meer gebruikt? Kom het dan op onze sportbeurs van 15.00-17.00 verkopen en/of ruilen. Deelname is gratis, inschrijving wel verplicht (uiterlijk tot 1 week voor het event). Inschrijven hiervoor doe je telefonisch op 011 23 94 50

Info 2de hands- en ruilbeurs:
1. Een stand aanvragen waar je met de auto kan komen staan en je spulletjes verkopen.
2. Spulletjes afgeven aan de verkoopstand, dit is een zone waar je een drietal spulletjes kan uitstallen. De eigenaar bepaalt zelf de verkoopprijs en krijgt een bonnetje. Is jouw materiaal verkocht, ontvang je het afgesproken bedrag.
3. Spulletjes ruilen aan de ruilstand ( onder begeleiding van de opvoedingswinkel Hasselt)
4. Niet verkochte spulletjes, die je niet meer mee naar huis terug wenst te nemen, kun je achterlaten bij stand van de kringwinkel Okazi.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kolonel Dusartplein
Kolonel Dusartplein z/n
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 27 augustus 2016
Prijs gratis
Organisatie Stad Hasselt - afdeling sport
Contact 011 23 94 50
Links
Trefwoorden NoExpoo