U bent hier:

Spinnenmetenknippen (6+)

6 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Ontdek met een lach en een traan deze muzikale en dansante locatievoorstelling over verdriet en loslaten, maar ook over ontluikende liefde. Geen droeve, zware kost maar een gevoelig verhaal met plaats voor humor, dans en live-muziek. Een unieke wandelvoorstelling op een Grimbergs kerkhof.
‘Spinnenmetenknippen’ is een muzikale wandelvoorstelling en vertelt het verhaal van Lily. Zij woont op het kerkhof met haar vader en daar ontmoet ze Kasper. Er ontstaat een prille liefde maar die is helaas van korte duur, want de Schikgodinnen komen Lily halen. Kasper wil er alles aan doen om dit te verhinderen, maar of hij haar lot kan beïnvloeden, is maar zeer de vraag.

Taboedoorbrekend werken en een lach én een traan: dat is het doel van ‘Spinnenmetenknippen’! Max Last vertelt met muziek, dans en woord over verdriet en loslaten, maar ook over vriendschap en ontluikende liefde.

Geen droeve, zware kost maar een gevoelig verhaal met plaats voor humor.

Max Last maakt, na ‘Niks is wat het lijkt’ en ‘Duizend dingen achter deuren’, zijn derde voorstelling op een bijzondere locatie. De voorstelling kwam er op vraag van de stad Leuven om rouw en verlies bespreekbaar te maken bij kinderen en het kerkhof te ontsluiten voor publiek (zoals de open kerkhoven in Duitsland, Zweden of Père-Lachaise).

Origineel idee: Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet en Koen Monserez
Spel: Laurian Callebaut, Martje Ceulemans, Heleen Desmet, Elias Vandenbroecke en Wide Vercnocke
Coaching: Koen Monserez
Dramaturgie: Stefanie Lambrechts
Coproductie: Stad Leuven, Dienst Begraafplaatsen Leuven en Kinderopvang Leuven vzw

Info

Links
Waar op locatie
Gemeenteplein z/n
1853 Grimbergen
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 26 april 2020
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: € 10,00; Abo6: € 12,00; Vrijetijdspas: € 2,80; Abo extra: € 12,00; 65+: € 13,00; Abo10: € 10,00; Abo6: € 12,00; abo extra: € 12,00; kassa: € 13,00; vrijetijdspas: € 2,80; Reductie: € 12,00; -21/dagstudent: € 10,00; Basisprijs: € 14,00
€ 10,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie Cultuurcentrum Strombeek
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Spinnenmetenknippen (6+) op UiTmetVlieg.be