U bent hier:

Speurtocht voor kinderen in Beveren

6 jaar

De leuke en leerrijke kinderzoektocht speelt zich af in Beveren en is ongeveer 6 km lang. Hij laat de kinderen al spelenderwijs kennis maken met het rijke patrimonium van de gemeente. Geef je ingevulde formulier af in het infokantoor en ontvang een attentie. De 10 beste speurders winnen een hoofdprijs. Deelnemingsformulieren bij de dienst toerisme Beveren en de bib Beveren.
Voor het vierde jaar op rij worden ook jonge speurneuzen op hun wenken bediend. Van 15 juni tot 15 september is er immers de kinderzoektocht. De tocht is ongeveer 6 km lang en start op de Grote Markt van Beveren. Na een wandelzoektocht in Beveren centrum, in Melsele en de sportzone van Beveren gaat de tocht dit jaar richting het landschapspark van Melsele. Wie zijn ingevulde formulier tijdig binnenbrengt krijgt een attentie. De beste 10 speurneuzen winnen ook een mooie prijs.
!!! Let op: enkel kinderen die geboren zijn in de jaren 2005 tot en met 2011 komen in aanmerking om een prijs te winnen!!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dienst toerisme
Grote Markt 2
9120 Beveren-Waas

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Leeftijd 6+
Prijs
Basisprijs: € 1.00
€ 1,0
Organisatie Dienst Toerisme
Contact toerisme@beveren.be
03 750 15 80
Links
Trefwoorden toerisme
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Speurtocht voor kinderen in Beveren op UiTmetVlieg.be