U bent hier:

Speurtocht met digitale spionagetools in Mechelen

7 jaar

Dromen je kinderen van een echte schattenjacht na het lezen van Geronimo Stilton? Willen ze echte spionagetools gebruiken en geheimschrift ontcijferen tijdens hun vakantie?
Wil je deze droom graag waarmaken maar ben je tijdens de vakantie meer toe aan slapen en lezen op je iPhone in een warm bad, dan is de Super Secret box ideaal voor jou!
Super Secret is een interactieve en kant-en klaar speurtocht voor kinderen. Een ideaal product voor ouders of begeleiders die op zoek zijn naar actieve en originele activiteit om te spelen in de vakantie.
De kinderen worden superdetectives voor een dag en helpen de dader op te sporen van een grote diamantroof. Om erachter te komen wie de dief is, hebben ze een detectivegadget: de Super Secret app, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luisteren ze de dader af en ontcijferen ze geheime boodschappen. Via Facebook Messenger nemen ze contact op met commissaris Maurits van het GOK en het speurwerk kan beginnen!
ZOMERKORTING: speciaal voor de zomervakantie kan je op dasbox.be 40 % korting krijgen. Koop een Super Secret box voor 35,4 Euro in plaats van 59 Euro. Gebruik hiervoor de kortingscode ZOMERSECRET. Deze korting is enkel geldig van 15 juni tot 31 augustus 2018 in de webshop van dasbox.be en dus niet in de winkels waar dit spel verkocht wordt.

Info

Waar Vrijbroekpark
Hombeeksesteenweg 264
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 15 juni 2018 tot 30 augustus 2018
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief: 35,40 €
€ 35,4
Reservaties
Organisatie Das Box
Links
Trefwoorden wijk__mechelen-zuid
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Speurtocht met digitale spionagetools in Mechelen op UiTmetVlieg.be